-->

12.03.2017

Söz Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri - Gözün Arkada Kalmasın izle

Söz Dizisi Oyuncuları
Söz Dizisi Oyuncuları
Star Tv ekranlarında Özel Kuvvetler temalı Söz Dizisi projesi Nisan 2017’de ekranlara gelecek.“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken “Söz” dizisinin izleyiciler tarafından Dizi Oyuncuları ve Karakterleri merak konusu oldu.12 kahraman Askerin rol aldığı dizi de zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu Söz Dizisi özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun canlandırıyor.

Söz Oyuncuları ve Karakterleri Tanıyalım : Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal, Ece Okay, Melisa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Ötüken, Çınar Altıntaş

Söz Dizisi Tolga Sarıtaş Kimdir ; (Söz Dizisi Üst Teğmen Yavuz Kimdir)

Söz Dizisi Üst Teğmen Yavuz Kimdir
Söz Dizisi Oyuncu Karakterleri
12 kişilik timin lideri olan Üst Teğmen Yavuz korkusuz, Cesaretli bir o kadar merhametli, düşmana karşı acımasız. Liderlik vasıfları yüksek. Dizide Üst Teğmen Yavuz karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Tolga Sarıtaş‘tır.

Tolga Sarıtaş 1991 Sivas doğumludur. Ancak İstanbul da büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra oyunculuğa heveslenen Tolga Sarıtaş Esenyurt Belediye Tiyatrosunda tiyatro oyunlarına katıldı. Sadece oyunculukla yetinmeyen oyuncu müzik ile de uğraştı. Kendisine sorulan hep oyuncu mu olmak istiyorsunuz sorusuna; Aslında müzikle ilgileniyordum sonra oyuncu oldum. Ancak hangi mesleği yaparsam yapayım en iyisi olmaya çalıştım. Daha önce güzel bir aşk yaşadığını da belirten oyuncu 177 kg ağırlığında 77 kg ağırlığındadır. Koyu sarı saçlı ve mavi gözlüdür. İkizler Burcu özelliklerine sahip oyuncu özel hayatına verdiği önemle bilinir.
Söz Dizisi Yavuz (Tolga Sarıtaş) Oynadığı Diziler?

Bir kaç dizi ve film de oynadıktan sonra asıl ününü Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak kazandı. Bunların dışında Bahtı Kara filminde Berk karakterini, Kaledeki yalnızlıkta Feyyaz, Arka Sokaklarda Doğan, 20 Dakika da Ferdi, Benim Adım Gültepe de Murat, Güneşin Kızlarında Ali Mertoğlu, Büyük Sürgün Kafkasya da Cemil, Kötü Çocuk da Meriç karakterini oynamıştır. Ayrıca Sen de Gitme ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinde rol almıştır.

Söz Dizisi Çağan Atakan Arslan (Avatar Atakan) Kimdir ; (Söz Dizisi Geveze Kimdir)

Söz Dizisi Geveze Kimdir
Dizide Üsteğmen Zafer karakteri de en önemli karakterlerden birisi olacak gibi. Dizide Zafer karakterine can veren oyuncumuzun gerçek adı Çağan Atakan Arslan’dır. Çağan Atakan Arslan 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiş, 188 boyundadır.
Söz dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Zafer karakterine can veren Çağan Atakan Arslan 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır. Ayrıca Survivor yarışmasında ün kazanan Atakan Arslan bu yarışmada Avatar lakabını da almıştır.

Söz Dizisi Nihat Altınkaya Kimdir ; (Söz Dizisi Yarbay Erdem Kimdir)

Söz Dizisi Yarbay Erdem
Söz Dizisi Yarbay Erdem karakteri Nihat Altınkaya'nın oldu. Dizide Erdem karakterine can veren oyuncumuz Nihat Altınkaya Tabur Komutanı olarak rol almaktadır.Nihat Alptuğ Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük‘de doğmuştur.Profesyonel sporculuk yapmış Türk manken, foto model ve oyuncudur. 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiş olan Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışma programının birincisi olmuştur.


Söz Dizisi Aybüke Pusat Kimdir ; (Söz Dizisi Doktor Bahar Kimdir)
Söz Dizisi Doktor Bahar
Söz Dizisi Doktor karakteri Aybüke Pusat'ın oldu.Dizide Bahar karakterine can veren oyuncumuz Aybüke Pusat Doktor olarak rol almaktadır.Aybüke Pusat, 1995 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde tamamlamıştır. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştur. Yapımcıların dikkatini çekmiş ve oyunculuğa adım atmıştır. İlk olarak Medcezir dizisinde Elif karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında O Hayat Benim dizisinde Zeynep karakteriyle tanınmıştır. Fox Tv’de başlayan Familya dizisinde Su karakterini canlandırmıştır.

Söz Dizisi Eylem (Mercier) Kimdir ; (Söz Dizisi Meriç Aral Kimdir)
Annesi Türk,babası Fransız,Olan Eylem bağımsız savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır.Bölgede tanıştığı tim askerine açık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.


Söz Dizisi Üstçavuş Mücahit Serdengeçti Kimdir ; (Söz Dizisi Görkem Sevindik Kimdir)
Görev: Ağır Silah Uzmanı
Rütbe: Üstçavuş
Lakap: Keşanlı
Deli dolu ve atılgandır. Bütün operasyonlarda en önden gitmekten korkmaz.

Söz Dizisi Burak Sevinç Kimdir ; (Söz Dizisi Üstçavuş Fethi Kulaksız Kimdir)
Görev: Hafif Silah Uzmanı
Rütbe: Üstçavuş
Lakap: Avcı
Kültürlü, çok okuyan, bu dünyanın içinde ayrıksı duran bir adamdır.

Söz Dizisi Başçavuş Ali Haydar Bozdağ Kimdir ; (Söz Dizisi Mustafa Yıldıran Kimdir)
Görev: Muhabere Uzmanı
Rütbe: Başçavuş
Lakap: Hafız
Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafızdır.

Söz Dizisi Başçavuş Ateş Acar Kimdir ; (Söz Dizisi Eren Vurdem Kimdir)
Görev: İstihbarat Uzmanı
Rütbe: Başçavuş
Lakap: Karabatak
Yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever.

0 yorum


Yorumda Emoji Kullanmak İçin TıklayınızYorumda Emoji Kullanmak İçin Tıklayınız

Sonraki Yazılar Sonraki Yazılar
Önceki Yazılar Önceki Yazılar