-->

30.03.2017

Söz Dizisi Çolak Kimdir ? - Söz Serhat Kılıç

Söz Dizisi Oyuncuları arasına Serhat Kılıç'da katıldı.Star Tv söz dizisinde Çolak karakterini canlandıracak.Peki Çolak Kimdir,Çolak Karakteri nasıldır.Söz izle sitemizde Çolak karakterini canlandıracak olan Serhat Kılıç'ı tanıyalım.

Söz Dizisi Serhat KılıçStar tv ekranlarında 3 Nisan 2017 tarihinde başlayacak olan Söz Dizisi Serhat Kılıç (Çolak) Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir.Çolak karakteri çıkarları için hiç bir iş birliğinden kaçınmaz ve kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Üstteymen Yavuz ile hesaplaşacağı günü beklemektedir. Hesaplaşacağı gün her geciktikçe kendini kanla besleyecektir.

Çolak rolüne can veren Serhat Kılıç Kimdir ?

8 Temmuz 1975 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Malatyalıdır. 1994 Yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ,Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandı.Yüksek şeref öğrencisi olarak mezun oldu. İlk oyununu Ankara Sanat Tiyatrosunda oynamıştır. Oyunu ise Ariel Doffman’ın ”Kayıplar” adlı oyunudur.

1999-2000 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başladı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesinde yükseklisansını tamamlayarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel sanatlar bölümünde Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başladı. 2008 yılında devlet tiyatrolarından İstifa ederek İstanbul’da meslek hayatına devam etti. 2009 -2010 yılında ”İntiharın Genel Provası” adlı oyunla İstanbul Şehir Tiyatrolarına katıldı. Bu oyun 3 sezon boyunca kapalı gişe oynadı.

Başarılı oyuncu 2014’ün Kasım ayında oyunculuk,yazarlık,dans ve şan eğitimi veren sanat okulu Okul Serhat Kılıç’ı kurdu ve bu okul eğitimine halen devam etmektedir.

0 yorum


Yorumda Emoji Kullanmak İçin TıklayınızYorumda Emoji Kullanmak İçin Tıklayınız

Sonraki Yazılar Sonraki Yazılar
Önceki Yazılar Önceki Yazılar